Som forelsket par på tur i Dubai skal man være meget varsom med, hvor man viser sin kærlighed til hinanden. Det er nemlig ikke tilladt kysse hinanden på offentlige steder.

På samme måde skal man også være varsom med hvor man indtager akohol. Alkohol er som udgangspunkt forbudt i mange muslimske lande, men på trods af det kan man på en del hoteller og restauranter stadig få vin og spiritus.

At Dubai tilnærmer sig vestlige forhold og giver bedre forhold for den vestlige turisme ses tydeligt i gadebilledet og i de atraktioner, man bygger rundt omkring. Men det er stadigt et muslimsk land, og hovedvægten af lovgivningen bygger stadigvæk på koranen ligensom lovgivningen i de fleste vestlige lande bygger på bibelens love og forordninger.

Det indebærer blandt andet man mange steder i Mellemøsten – og herunder Dubai – kan dømmes for at drikke alkohol på en restaurant uden alkoholtilladelse og for at kysse hinanden på et offentligt sted.

Så sent som i april 2010 har et britisk par tabt en appelsag, hvor de var anklaget for at have kysset hinanden og derfor er blevet dømt til en måneds fængsel. De nægter dog, da de kun mener  at have givet et kindkys. De har accepteret dommen om at have drukket alkohol og er for dette blevet idømt en bøde på over 1.000 kr.

Så vær meget varsom med, hvordan i opfører jer på offentlige steder i Dubai – det er IKKE en vestlig by, selvom det nogen gang kan se sådan ud.

Similar Posts