Visum Dubai

Indrejse regler og visum Dubai

Som dansk statsborger kan man indrejse til de Forenede Arabiske Emirater på et turistvisum. Men under alle omstændigheder vil det være en god ide at besøge den lokale ambassade eller konsulat.

Visum Dubai

Visum vil blive stemplet i passet ved ankomst i lufthavnen i de Forenede Arabiske Emirater. Besøgs- eller turistvisum er gyldigt 30 dage fra indrejsedato og det er muligt at forlænge visum op til 60 dage ialt. Visum forlænges hos immigrationsmyndighederne i de Forenede Arabiske Emirater og et gebyr på ca. DKK 900 skal påregnes.

Sørg for at få checket om I overhovedet kan få lov at rejse ind. Hvis man bliver nægtet indrejse er det nemlig ikke grund nok til at få rejsens pris refunderet, den del forventes man selv at have styr på.

Der er dog visse krav, man skal opfylde for at kunne få udstedt visum ved ankomsten til Dubai. Den rejsendes pas skal være gyldigt minimum 6 måneder efter ankomsten. Det anbefales, at børn får lavet deres eget pas. Endvidere skal man være i besiddelse af en returbillet eller en billet videre til et andet land, og man skal kunne bevise, at man har midler nok til at betale for sit ophold.

Se mere om Visa-regler på siden for Department of Naturalization & Residency

Det anbefales desuden også at tjekke Udenrigsministeriets hjemmeside – www.um.dk – for de seneste rejsevejledninger for De Forende Arabiske Emirater. Kontaktoplysninger om Udenrigsministeriet i De Forenede Arabiske Emirater

NB: Man bør være opmærksom på, at israelske stempler/viseringer i passet kan give problemer ved indrejse i landet. Der er eksempler på, at personer er blevet afvist af den grund.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.