Atlantis Hotel ligger

Skal du forkæles under dit ophold i Dubai? Så er der rig mulighed for at starte allerede ved valget af hotel.

Atlantis, The Palm er et af de mest pragtfulde hoteller i verden. Det ligger på Palm Jumeirah, en af de menneskeskabte øer i Dubai. Det er et 5 stjernet hotel med et den tabte by Atlantis som tema, og det er blandt andet udstyret med akvariet “The Lost Chambers”. Det er gigantisk stort og fyldt med tusinder af fisk, hajer og andre vandlevende dyr.

Sunset Dubai, photo by Anas Kiblawi
Sunset Dubai, som den kan nydes fra Hotel Atlantis i Dubai, photo by Anas Kiblawi

Derudover har hotellet et kæmpestort udendørs badeland med en masse sjove forlystelser og en delfin-strand med mulighed for at svømme og lege med delfiner, selvom det dog koster en del. Men hvis man har pengene er det helt sikkert en oplevelse for enhver. Indtil marts sidste år havde de også en hvalhaj ved navn Sammy i et akvarium på 11 millioner liter. Hvis man ikke bryder sig om at svømme rundt i badelandet, kan man også lægge sig ud og stege på stranden med en fantastisk udsigt til blandt anden Burj Al Arab.

Hotellet har også 16 restauranter, barer, spa, helsecenter, en mindre by med 25 butikker, natklub, svømmebassin, konferencelokale, internetkontakt og parkering.

Det er værd at vide at de lokale love ikke tillader at hotellet serverer alkohol visse dage i løbet af året. Hvis du er på hotellet i denne periode, er der bare ikke noget at gøre, du kan ikke forlange erstatning eller rabat. Desuden skal der betales et sikkerhedsdepositum ved check-in. Det kan betales kontant med kreditkort foretrækkes. Du får selvfølgelig pengene tilbage når du checker ud.

Palm Jumeira kan nås med en togbane, men den er ikke tilknyttet metro-netværket, så det er stadig lidt besværligt.

Læs mere om Hotel Atlantis på hotellets egen hjemmeside.

Similar Posts