“Dubai Fontænen” er endnu et eksempel på at Dubai er et brændpunkt for ingeniørkunst i øjeblikket. Det 275 meter lange springvandssystem blev færdiggjort i 2009 og er en fantastisk symfoni af musik, lys og enorme mængder vand. Springvandet kan holde 83 tusind liter vand i luften samtidig, og kan skyde vandet lige så højt op som vandsystemet er langt: 275 meter.

Springvandet befinder sig i den enorme menneskeskabte sø nedenfor Burj Khalifa, og er designet af WET-Design, der også står bag springvandet uden for Hotel Bellagio i Las Vegas. Springvandet er sat op sammen med et lysshow og højttalere der spiller musik til forestillingerne. Repertoiret er ret stort og indeholder en masse smukke klassikere, og måske også et par numre man ikke har hørt før, blandt andet “Sama Dubai” der hylder Sheikh Mohammed, statschef af Dubai.

Forestillingerne finder sted kl 13:00 og 13:30 samt hvert 30. minut fra 18:00 til 22:00 på hverdage og til 23:00 i weekenden (vær opmærksom på at weekenden er torsdag, fredag og lørdag).

Similar Posts