Tæpper til salg

Dubai er rig på steder, hvor du kan få lov at bruge dine penge. Turisterne beværtes med masser af shopping centre, hvor du kan købe alt det, du kan købe alle andre steder.

Men lad dig ikke snyde for den rigtige handels oplevelse: de lokale markeder. I Dubai kaldes de for Souq og findes i den ældre del af byen.

Gold Souq

Gold Souq er som navnet antyder primært rettet mod salg af de ædle metaller og andet at smykke sig med. Der er flere hundreder butikker med forskellige former for udsmykninger og er et besøg værd, også selvom man bare kommer for at kigge. Der er mængder af kæder, armbånd og ringe – også for dem med mange penge.

Spice Souq

Her er der række efter række af sække med krydderier og din lugtsans vil blive pirret til det yderste af både kendte og fremmede lugte. Her er kardemomme, paprika, nødder, dadler og meget andet, efter sigende bliver de solgt direkte fra de sække, krydderierne er blevet transporteret hertil i fra andre egne af Mellemøsten.

Bar Dubai Souq

Bar Dubai Souq er placeret på den vestlige side af Dubai Creek og er målrettet de mange indbyggere med pakistanske og indiske rødder. De er et flot markeds område, hvor der handles med masser af tekstiler og enkelte souvenir shops.

Uanset hvor du handler henne, så husk altid at prutte om prisen. Du synes måske det er billigt, men ofte vil de faktisk tage det som en fornærmelse, hvis du bare acceptere den første pris du får. Du kan roligt regne med, at så længe de er villige til at sælge det til dig, så har de tjent på det. Det er ikke usædvanligt at nå ned i noget der ligner halv pris – og begge parter vil stadig have gjort en god handel!

Similar Posts