Metro_Dubai_002

Der er masser af muligheder for at komme rundt i Dubai, metroen er bare en af dem.

Enhver storby med respekt for sig selv skal da have en metro. Det er en nem måde at komme rundt på, og den øgede trafik kan ikke ses i bymiljøet.

Dubais metro er et moderne transportsystem, togene kører med korte mellemrum, så der gode muligheder for at komme rundt uden at skulle vente ret længe.

Billetpriserne er ganske fornuftige, man kan køre langt for få penge – alternativt kan man købe en dagsbillet og køre lige så meget man har lyst.

Disse fordele er desværre også årsag til systemets ulemper, for metroen er ganske populær. Det betyder, at der altid er mange mennesker med togene, og har man tendens til klaustrofobi skal man holde sig væk i myldretiden. Der er togene decideret proppet med folk!

Som i andre landes metro forventes man at være diskret. Lad være med at glo rundt på de andre passagerer, det opfattes som meget upassende.

Vær opmærksom på, at der som oftest er en enkelt vogn der er forbeholdt kvinder(!) Hvis man som mand forvilder sig ind, vil man nok blive mødt af mange vrede blikke. Det er angivet på dørene, respekter det venligst.

Som alternativ kan man tage en taxi, de er ikke meget dyrere, og da slet ikke hvis man flere, der følges ad.

Similar Posts