Dubai er en millionby fyldt op med lækre restauranter med mad fra alle verdenshjørner.
Er du til italiensk, indisk, spansk eller mellemøstligt mad, så tilbyder Dubai et bredt udvalg.

En passende madguide vil bestemt være brugbar når rejsen går til Dubai.

Fine dining

Billedekilde

Smart casual dining hos Armani/Amal

Armani Hotel, Burj Khalifa, Dubai
Hos Armani/Amal bliver der serveret indisk smart casual dining. Den centralt beliggende restaurant huser tredje etage på Armani hotel. Restauranter er så godt som altid travl, men det spiller ingen rolle, for tjenerne, kokkene og værterne er med til at gøre din aften uforglemmelig. Armani/Amal har underholdning, i form af musikere, en fantastisk udsigt til Dubai springvandende, så hvis der er mulighed for det, skal du efterspørge et bord på terrassen.

Armani/Amal er det perfekte sted hvis du går og drømmer om en himmelsk curry og god vin.

God og velsmagende japansk på Umai

The Oberoi, Dubai, Business Bay, Dubai
Umai betyder god og velsmagende på japansk, og uden at røbe for meget, så lever Umai stærkt op til denne påstand. Der indgår ofte fisk i det japanske køkken, og Umai tilbereder deres rejer helt fantastisk. Det japanske køkken er populært i Mellemøsten, og på Umai kan du i løbet af middagen følge med i køkkenet, hvor der bliver tilbredt alt fra sushi, sashimi og teppanyaki.

Hos Umai får du en kulinarisk oplevelse, som både kan klassificeres som uformel og sofistikeret. Umai ligger på Oberoi Hotel.

Frokost på spansk hos Marta’s workshop

Swiss Tower, Ground Floor, Cluster Y, Jumeirah Lakes Towers, Dubai
Marta’s workshop huser lokale og turister til udendørs frokost. Køkkenet er et catering-firma som grundet succes har valgt at opstarte en nu vældig succesfuld frokost-restaurant med ale godt fra det spanske køkken med simpel og velsmagende tapas, med inspiration fra blandt andet det asiatiske køkken, salaterne er drysset med sesamfrø og kinesisk canapé-suppe.

Fordi at køkkenet er tilegnet til forretningsmøder og lignende, er restauranten kun åben fra søndag til torsdag, så det er begrænset med pladser, da stedet er et vældigt populært frokoststed, og priserne er rimelige og maden er gourmet.

Rejsen til Dubai er sjældent sæsonbestemt. Dubai har året rundt gennemsnitstemperaturer fra 24 til 41 grader, og mindst otte solskinstimer om dagen. Det gør byen til den perfekte rejse, hvis man søger storbyferie, kulinariske eventyr og godt vejr. Find storbyrejser og afbudsrejser til Dubai med Expedia.dk.

Similar Posts